2016-12-20 11:12:15

Još humanitarnih radionica u našoj Školi

Učiteljice nižih razreda Katoličke osnovne škole u Požegi, zajedno sa svojim učenicima i njihovim roditeljima te djedovima i bakama, nastavile su s humanitarnim radionicama, a proizvodi nastali na njima bit će ponuđeni građanima na Božićnom sajmu koji će se održati od 21. do 24. prosinca na Trgu sv. Terezije Avilske, gdje će i naša Škola imati svoj štand. U nastavku možete pročitati o kojim je radionicama riječ.

 

Učenici trećih i petih razreda zajedno s vjeroučiteljicom Jasnom Krstanović, izrađivali su anđele i druge božićne ukrase u raznim tehnikama.

Mali vrtlari naše škole ovog su se petka, 16. prosinca 2016. okupili u školskoj blagovaonici kako bi zajedno s roditeljima i učiteljicom Lucijom Lucić napravili odličan pekmez od bundeva. Bilo je to jedno lijepo i veselo radno druženje.

Učenici 4.b su, uz pomoć učiteljice Josipe Petriška, izradili mnogo božićnih čestitki. 

Učiteljica Martina Čerti organizirala je radionicu za učenike svoga 2.b razreda i njihove roditelje. Osim što su uspješno izradili ukrase za školski bor, njihove vrijedne ruke posadile su i pšenicu.

Humanitarnom radu priključili su se i učenici 3.a s učiteljicom Zrinkom Bešlić. Oni su ispekli ukusne pizzete i muffine i na taj način doprinijeli humanitarnoj akciji Škole.

 

 


Katolička osnovna škola u Požegi