2016-12-06 13:52:34

Sveti Nikola obradovao učenike naše Škole

Danas na samoga Svetoga Nikolu biskupa, zaštitnika djece, siromašnih, putnika i pomoraca, učenike Katoličke osnovne škole u Požegi pohodio je i razveselio taj svima dragi svetac. Neki su učenici već sinoć imali priliku vidjeti ga i porazgovarati s njim nakon svete mise u požeškoj katedrali kada je došao darivati djecu s posebnim potrebama učlanjene u Udrugu "MI".

Ostalu je djecu sveti Nikola posjetio danas prije podne u Školi. Svetac je išao od razreda do razreda, a djeca su ga dočekivala pjesmom i veseljem. Pomoćnici svetog Nikole nosili su simbolične darove kao i šibe s prigodnim poruka, a Nikola je sa širokim osmijehom darivao dječicu i objasnio im kako nije bilo potrebe da vodi krampusa sa sobom jer je danas došao u posjet dobroj djeci.

Među darovima se našao i Novi zavjet u izdanju Gideonita - udruženja kršćana biznismena koji su okupljni u više od 190 zemalja zbog zajedništva i službe, a njihova je svrha predstaviti Evanđelje svim ljudima te su u tu namjenu podjelili preko 1,6 milijardi Biblija i Novih zavjeta diljem svijeta.

VIŠE FOTOGRAFIJA U FOTOGALERIJI


Katolička osnovna škola u Požegi