2016-05-02 13:29:44

Broj do broja – Umnožili se svi

U četvrtak, 28. travnja u popodnevnim satima u našoj školi odvijale su se radionice u kojima su sudjelovali učenici drugih i trećih razreda I njihovi roditelji. Učenici su sudjelovali u projektu Broj do broja – Umnožili se svi. Cilj projekta je bio da zajedno sa svojim roditeljima kroz niz različititih vježbi i igrica uče i ponavljaju množiti i dijeliti.

Na taj način smo pokušali učenicima približiti matematiku i motivirati ih na uvježbavanje, koje je njima ponekad zamorno i teško. Učenicima je bilo zanimljivo, bili su motivirani, a njihovi roditelji i svi koji su došli s njima pokazali su se kao pravi uzori i podrška u učenju i rješavanju zadataka.

Nakon mnoštva zadataka, natjecanja i matematičkih igara svi su se uputili u sportsku dvoranu. Znamo da je djeci, a i odraslima uz učenje potreban odmor, tjelovježba i igra,a kako se 29. travnja obilježava  Međunarodni dan plesa logično je bilo se razgibamo uz glazbu i ples. Posjetila nas je trenerica Zumbe Marija Blažičević koja je dobro razgibala učenike, učiteljice, ali i najhrabrije mame.


Katolička osnovna škola u Požegi