2016-03-17 11:35:59

Uz blagoslov Sv. Josipa ugostili naše bake i djedove

U srijedu, 16. ožujka, trećaši Katoličke osnovne škole u Požegi ugostili su  prigodom blagdana Sv. Josipa i Dana škole, svoje bake i djedove.  Svi su se okupili u produženom boravku te su održali okrugli stol na temu "Život u prošlosti". 

Susret je započeo zajedničkom molitvom, nakon čega su se bake i djedovi predstavili i rekli čime su se bavili i što su po zanimanju. Učenici su postavljali pitanja bakama i djedovima o načinu života nekada i kad su oni išli u školu te saznali više o mogućnostima i životu u prošlosti kojeg su uspoređivali sa sadašnjim životom.

Zajedno su se počastili domaćim proizvodima, čajem, kolačima, kobasicama, slaninom, sokovima i još drugim jako ukusnim domaćim proizvodima koje su kao dobri gosti sa sobom ponijeli ovi dragi starci. Nastavili su druženje uz postavljanje istih pitanja učenicima i našim gostima, a rezultati su bili zanimljivi i različiti odgovori učenika, baka i djedova. Na koncu druženja zajedno su kratko prošetali Školom te se zahvalili svojim bakama i djedovima na dolasku i što su spremno podijelili svoja iskustva s nama. 


Katolička osnovna škola u Požegi