2016-03-17 11:02:46

Kreativne radionice prigodom Svetog Josipa i Dana škole

Prigodom blagdana Svetog Josipa i Dana Katoličke osnovne škole u Požegi kroz ovaj tjedan održano je nekoliko zanimljivih i nadasve kreativnih radionica u kojima su sudjelovali učenici, njihovi roditelji i djelatnici Škole.

Tako su učenici zajedno sa svojim roditeljima pod vodstvom učiteljice Zrinke Bešlić ukrašavali predmete decupage tehnikom. Starim su predmetima dali potpuno novo lice i osposobili ih za ponovnu uporabu. 

Pod vodstvom učiteljice Monike Kir Petričević učenici, roditelji i njihove bake izrađivali su u blagovaonici Škole ukusne medenjake, koje su posebno ukrasili tj "nacifrali", a u sredinu su stavili naljepnice sa sličicom sv. Josipa koje su izradili učenici nižih razreda.

Učenici viših razreda sa svojim roditeljima, a pod mentorstvom profesorice Mirne Puđa, spravljali su prirodne dezodoranse i sapune.

Vjeronaučna grupa je izrađivala anđele i okvire sa slikom sv. Josipa od gipsane smjese, a sve pod budnim okom vjeroučiteljice Jasne Krstanović. 

Sve ove učeničke rukotvorine nastale su pod sekcijama koje su djelom mlade Učeničke zadruge "Sv. Josip" koja od početka školske godine djeluje u našoj Školi. Produkti nastali iz radionica bit će izloženi i ponuđeni građanima na školskom štandu ispred Katedrale na Cvjetnicu prije, tijekom i nakon sv. mise koju će predvoditi otac biskup Antun, a na koju vas svesrdno pozivamo jer osim što je Nedjelja muke Gospodnje, ta misa će biti prikazana i za našu školu, njezine učenike, njihove obitelji te djelatnike prigodom Dana škole.

 


Katolička osnovna škola u Požegi