2016-02-10 11:57:02

Maškare su, maškare su!!!

U pokladni utorak, 9. veljače,  učenici 4.a razreda odlučili su preodjenuti  se u svoje omiljene animirane likove iz serije „Spužvabob Skockani „. Dječaci su bili Spužvabob, a djevojčice Patrik.

Budući da su učenici odlučili sudjelovati u gradskom maskembalu koji organizira Turistička zajednica grada Požege,  nije im bio problem pripremati se za maškare  kroz radionice s roditeljima i ostalim članovima obitelji  koji su se odvijali proteklih dana u Školi.

Ovogodišnji Maskembal, započeo je od 10 sati slaganjem povorke u Šetališnoj zoni koja je krenula prema Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Na cijeloj manifestaciji sudjelovalo je oko 400 djece iz svih četiriju požeških škola. Tema ovogodišnjih Maškara bile su "Igračke".

Nakon dolaska u dvoranu, učenici su dobili krofne i sokove. Nakon toga uslijedio je program u kojem je svaki razred predstavio svoju masku. Nakon toga učenici su dobili zahvalnice za sudjelovanje u programu, a sam kraj Maškara obilježen je plesom pod maskama.

I ostali učenici koji nisu sudjelovali u gradskom maskembalu, također su si dali truda i maskirali se te su nakon doručka načinili veselu povorku i prošetali su gradom te su izmamili osmjehe svojih sugrađana.

                                                                                učiteljica: Barbara Šipura


Katolička osnovna škola u Požegi