2016-02-03 13:16:59

Darujmo od srca

Poštovani roditelji i dragi naši učenici,

nalazimo se u Svetoj godini milosrđa i uskoro ulazimo u korizmeno vrijeme. Jeste li se već odlučili čega ćete se odreći? Učenici Katoličke osnovne škole u Požegi i ovaj puta žele pokazati svoje veliko srce. Uključeni u projekt 'Dječje igračke: jučer, danas, sutra', učenici dodatne nastave engleskoga jezika odlučili su se odreći jedne svoje igračke i darovati ju bolesnoj djeci odjela pedijatrije OŽ bolnice u Požegi.

Kako bismo obradovali što veći broj djece svih uzrasta koje je bolest spriječila u uživanju okrilja svoga doma ili u druženju s prijateljima u školi, pozivamo vas da nam se pridružite i poklonite i vi jednu od svojih igračaka. Pokažimo ljubav i učinimo dobro djelo, vratimo osmjeh malim bolesnicima i učinimo im dane u bolnici ljepšima i veselijima!

Igračke možete donositi u školu od 8.do 12.veljače.  U obzir dolaze plišane igračke, didaktičke igračke, slagalice, društvene igre, slikovnice.  Igračka koju želite pokloniti mora biti čista, uredna, ispravna, bez sitnih dijelova ili oštrih rubova, slikovnice čiste, čitave i nepošarane, društvene igre kompletne.

Isto tako želja nam je razveseliti naše prijatelje u Domu za starije i nemoćne u Velikoj, gdje smo gostovali početkom našeg projekta istražujući o igračkama njihovog djetinjstva. Zato vas molimo, dragi naši roditelji, ako možete donirati po neku društvenu igru (čovječe ne ljuti se, šah, monopoly, jamb i druge slične igre primjerene zlatnoj dobi).  Voljeli bismo kada bi ove igre bile što novije i uščuvanije. Učenici će donirane igre i igračke odnijeti i pokloniti njihovim novim korisnicima tijekom korizme.

U nadi da ćemo ljubav za bližnjega, kao i mnogo puta ranije, pokazati i sada, od srca zahvaljuju i srdačno vas pozdravljaju učenici  dodatne nastave engleskoga jezika i njihova nastavnica Dunja Šaro-Vojvodić.


Katolička osnovna škola u Požegi