2015-06-08 13:25:00

NASTAVILI USPJEŠAN NIZ OSVAJANJA MEDALJA I PEHARA

Nogometna momčad učenika Katoličke osnovne škole sudjelovala je na Državnom školskom natjecanju u malom nogometu u kategoriji petih i šestih razreda, koje se održalo od 4. do 6. lipnja u Vinkovcima. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 400 učenika i 32 voditelja.

KAO VATRENI '98.

Samo je natjecanje održano u petak 5. lipnja u prijepodnevnim satima. Naši su nogometaši nastupili u sastavu: Filip Križanac, Jakov Bogadi, Damjan Domazet, Domagoj Pojer, Šimun Banović, David Sigurnjak, Mateo Jakovac, Ivan Martić, Fran Mjertan i Luka Mršić pod vodstvom profesora Marka Vujnovića. U vrlo jakoj konkurenciji naši su dečki osvojili odlično treće mjesto, brončanu medalju i pehar.

Nakon natjecanja profesor ih je nagradio odlaskom na kupanje na gradskim  bazenima u Vinkovcima. Posljednjeg dana boravka u gradu na Bosutu svi su natjecatelji išli na ekskurziju u hrvatski grad heroj Vukovar, gdje su posjetili i obišli vodotoranj, bolnicu, a na koncu su se poklonili hrvatskim žrtvama na Ovčari.

Osim što su naši nogometaši bili na ponos svojoj Školi rezultatom, isto su bili i ponašanjem, a za nagradu su dobili i dodatni bod pri upisu u srednju školu.


Katolička osnovna škola u Požegi