2015-06-01 11:39:22

Našim učenicima odigran "Kralj lavova"

U petak, 29 svibnja u posjet našoj Školi stigli su dragi gosti, dvadesetak učenika osnovnih i srednjih škola Karlovačkog dekanata pod vodstvom mons. Antuna Sentea, rektora Nacionalnog svetišta svetog Josipa, koje su naši učenici, roditelji i djelatnici posjetili prije petnaestak dana prilikom hodočašća na Trsat.

Karlovčani nisu u posjet došli bez razloga, nego su došli odigrati predstavu "Kralj lavova" koju su uvježbavali dva mjesece, a koju su premijerno izveli u pastoralnom centru Nacionalnog svetišta svetog Josipa 14. svibnja.

Nasmijana i ozarena dječja lica nakon predstave najbolja su ocjena i nagrada glumcima kojima je na kraju zahvalio ravnatelj naše Škole vlč. Želimir Žuljević, a pozdravnu riječ i svoje veliko zadovoljstvo i zahvalnost na susretu iznio je i mons. Sente, koji je rekao da je tek u prekrasnoj Dvorani sv. Terezije Avilske spoznao potpunu ljepotu predstave te je zahvalio svojim glumcima, ali i publici u kojoj su, osim naših, bili i učenici iz susjedne OŠ Antuna Kanižlića.


Katolička osnovna škola u Požegi