2015-03-20 12:39:29

Sportskim igrama završili obilježavanje Dana škole

Na samog Svetog Josipa, 19. ožujka učenici, djelatnici i nekoliko roditelja Katoličke osnovne škole u Požegi okupilo se u sportskoj dvorani Grabrik kako bi i raznim sportskim aktivnostima i natjecanjima obilježili Dan škole jer je u zdravom tijelu i duh zdrav.

Na početku je prisutne pozdravio ravnatelj Škole vlč. Želimir Žuljević i pozvao sve da druženje započne molitvom. Nakon molitve i pjesme Ravnatelj je riječ predao glavnom organizatoru sportskih aktivnosti, profesoru Marku Vujnović. Profesor Vujnović kratko je progovorio o disciplinama koje će se odvijati na terenu, objasnio je pravila i svima poželio mnogo sportske sreće i, naravno, fair play.

Gromoglasno navijanje ubrzo je počelo odjekivati Grabrikom, svaki je razred navijao za svoje predstavnike. Graničar, ubacivanje u koš i povlačenje užeta samo su neke od disciplina u kojima su se nadmetali učenici. Neki su polučili više, a neki malo manje sportskog uspjeha što nikako ne treba biti obeshrabrujuće, nego poticaj za rad kako bi sljedeće godine bili bolji, bolji i još bolji.

Zanimljiv je bio i trenutak kada su se u povlačenju užeta okušali i djelatnici Škole. Uz bučno navijanje učenika pobjedili su, naravno, oni jači.

Na koncu je druženja profesor Vujnović proglasio pobjednike u svim kategorijama, a istima je prigodna priznanja uručio ravnatelj Žuljević.

Susret je završio kako je i započeo, molitvom i slavljenjem Gospodina i svetoga Josipa, zaštitnika naše škole.

VIŠE FOTOGRAFIJA U FOTOGALERIJI


Katolička osnovna škola u Požegi