2015-01-28 13:31:05

Šetnje pod morem

Plavalni klub Slovenske Konjice i mjesto Slovenske Konjice organizira Međunarodni festival podvodnog filma »Sprehodi pod morjem« ili na hrvatskom „Šetnje pod morem“. Festival je nastao 2009. godine sa željom da se široj javnosti predstave ljepote koje skriva morska površina.

U sklopu festivala organizira se i likovni natječaj, na kojem svake godine sudjeluju učenici iz više škola. Ove godine Plavalni klub Slovenske Konjice  natječaj je želio proširiti i svijetom.  Tako su i našu školu pozvali da zajedno s djecom, zavirimo u podvodni svijet i stvaramo likovne radove na temu: „Šetnje pod morem“. Na natječaj smo mogli slati radove do 1. prosinca 2014.godine.

Na natječaj smo sa škole mogli poslati najviše 5 likovnih radova. Na natječaju su sudjelovali učenici drugih, trećih i petih razreda.

Kako je Povjerenstvo za odabir radova za natječaj u našoj školi imalo zaista zahtjevan zadatak, između brojnih radova odabrati samo onih nekoliko najboljih, tako smo odlučili napraviti malu izložbu radova kako biste mogli vidjeti sve što su naši učenici svojom maštom i kreativnošću ostvarili zaronivši u čudesan svijet podmorja.


Katolička osnovna škola u Požegi