2017-12-06 13:16:50

Razveselili djecu iz požeške Udruge MI

U predvečerje spomendana sv. Nikole Biskupa, 5. prosinca, u Dvorani sv. Terezije Avilske izveden je prigodan glazbeno-scenski program za djecu s poteškoćama u razvoju, a kojega su priredili učenici Katoličke osnovne škole u Požegi predvođeni učiteljicama Barbarom Drežnjak i Ivanom Mršić te profesoricom Ljubom Šolić.

Recitacije, pjesme i igrokazi izmjenjivali su se pozornicom na radost sve djece u Dvorani, a na kraju programa došao je sv. Nikola koji je djeci Udruge »MI« darovao prigodne poklone koje je priredio Caritas Požeške biskupije.

Neposredno prije programa požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje u požeškoj Katedrali na kojem su sudjelovali članovi Udruge roditelja djece s posebnim potrebama »MI« iz Požege. U koncelebraciji su bili Ivica Žuljević, prepošt Stolnog kaptola i katedralni župnik, Želimir Žuljević, ravnatelj Katoličke osnovne škole u Požegi, Ivan Popić, ravnatelj Caritasa Požeške biskupije te drugi svećenici iz središnjih biskupijskih ustanova.


Katolička osnovna škola u Požegi