2017-02-20 13:18:00

LiDraNo 2017.

Županijska smotra LiDraNo održana je 17. veljače 2017., a ove je godine škola domaćin bila OŠ "Lipik", iako se je dramski izraz odvijao u Pakracu. Učenici Katoličke osnovne škole predstavili su se u svim izrazima. U dramskom izrazu predstavili su se lutkarskom igrom Antonije i Kleopatra učenici koji pohađaju dramsku skupinu pod mentorstvom učiteljice Barbare Mikulić. 

Učenice Hana Boban, Mia Ćorluka i Amela Savić koje pohađaju literarnu družinu pod mentorstvom profesorice Romane Thur i učiteljice Josipe Petriška, predstavile su se u literarnom izričaju svojim pjesmama.

Dora Marija Marić predstavljala je 10. broj našeg školskog lista Emanuel. Lucija Morvaj i Leonarda Zelenika predstavile su ovogodišnju radijsku emisiju pod nazivom Uzbuna, a za temu su uzele ovisnosti.

Učenice koje su se predstavile u novinarskom izrazu pod mentorstvom profesora Vjekoslava Marića, predložene su za državnu smotru LiDraNo 2017. Učenici su pažljivo slušali pohvale i kritike povjerenstava kako bi se slijedeće godine predstavili na još bolji način.

 

 


Katolička osnovna škola u Požegi