preskoči na sadržaj

SVEČANO ZAVRŠILI NASTAVNU GODINU

Nakon što su u petak, 12. lipnja, učenici koji pohađaju produženi boravak odradili svoju završnu priredbu pod vodstvom svojih učiteljica, isto su učinili i ostali učenici Katoličke osnovne škole u Požegi u predvečerje 15. lipnja u Dvorani svete Terezije Avilske.


Zanimljiv i nadasve dinamičan program sastojao se od nekoliko dijelova. Nakon svečanog intoniranja državne himne, u prvom dijelu predstavili su se stariji zboraši, pod vodstvom profesorice Ljube Šolić, i to skladbama Aleluja i Rock my soul. Potom je sve prisutne pozdravio voditeljski par Helena Kesić i Luka Mršić. Maleni i nadasve simpatični zbor prvašića predstavio se skladbama Zeko moj i Pčelica.

Voditeljski je par u intermezzima nastupa zbora i dramskih družina, nabrajao uspjehe i postignuća naših učenika krenuvši od matematike, informatike, geografije, hrvatskog jezika, tehničke, glazbene i tjelesne kulture te ostalih.

U nastavku se programa predstavio zbor drugog razreda skladbama Cinguli, rajnguli i Došo, došo Juro je. Predstavile su se i Mia Ćorluka te Hana Boban literarnim sastavcima Buđenje odnosno Klas, a nakon njih publiku je razveselila lutkarska družina trećeg razreda igrokazom Proljeće je tu i dramska družina nižih razreda veselim igrokazom Uh, ta lektira.

Zbor trećeg razreda otpjevao je i scenski dočarao skladbe Katarina, zlata kći te Na kamik sela Anica, gdje je korepetitor vlč. Mario Večerić zamijenio svoj cjelovečernji instrument glasovir harmonikom.

Nika Gogić je za vrijeme skladbe Lavanda koju je izveo zbor četvrtog razreda uz solo dionice Brune Pavičića, pokazala publici svoj nagrađeni likovni rad koji je u konkurenciji nekoliko tisuća radova izabran kao najbolji.

Pred kraj programa prisutnima se obratio ravnatelj Škole vlč. Želimir Žuljević. Na početku je zahvalio učenicima za sav trud koji su uložili tijekom ove nastavne godine, za sva postignuća kojima su razveselili ne samo sebe i svoje roditelje, nego i čitavu Školu, a napose za dobrotu i uzornost jer otkud se god vrate, o njima se čuju samo riječi hvale. Potom je zahvalio roditeljima jer prate rad Škole i žive u zajedništvu s njom. Zahvalio je i svojim djelatnicima za sav trud i odricanje koje je neophodno u ovom poslu. Na koncu je vlč. Žuljević posebne riječi zahvale uputio i osnivaču Katoličke osnovne škole u Požegi, biskupu dr. Antunu Škvorčeviću te ga pozvao da se obrati s nekoliko riječi.

Otac biskup zahvalio se djeci na prekrasnom programu i na činjenici da nas uveseljavaju tijekom čitave godine. Zahvalio se roditeljima jer su prepoznali vrijednosti katoličke škole koja djecu odgaja po Isusovu modelu koji je jedini potpun i pravi. Pred kraj je zahvalio i djelatnicima Škole na čelu s ravnateljem  Želimirom Žuljevićem za svo dobro koje čine učenicima, ali i Školi i Biskupiji. Na koncu je svima prisutnima udijelio svoj pastirski blagoslov.

Program je završio nastupom velikog i malog zbora i skladbom Hvala ti mama, hvala ti tata.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Vjekoslav Marić   datum: 16. 6. 2015.

OBAVIJESTI

OVO JE MOJA ŠKOLA

 

 

VREMENIK PISANIH PROVJERA MOŽETE VIDJETI KLIKOM NA SLIČICU

RASPORED ZVONJENJA MOŽETE VIDJETI KLIKOM NA SLIČICU

ODGOJNO-OBRAZOVNI PROJEKT

KRITERIJE VREDNOVANJA MOŽETE VIDJETI KLIKOM NA SLIČICU

 

  Link za pristup e Dnevnicima preko sustava eGrađani

https://ocjene.skole.hr/pocetna/prijava 

POPISI UDŽBENIKA

RAZREDNA NASTAVA

PREDMETNA NASTAVA

OBAVIJEST OSMAŠIMA I NJIHOVIM RODITELJIMA O UPISIMA U SREDNJE ŠKOLE

Poštovani, sve informacije vezane uz upis u 1. razred srednje škole možete pronaći na web stranici upisi.hr.

 

MULTIMEDIJA

OVO JE KATOLIČKA OSNOVNA ŠKOLA U POŽEGI

UČENICI KATOLIČKIH ŠKOLA O BRAKU

ČESTITKA RODITELJIMA OD 2.A

ČASNA BLANCHE U KATOLIČKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI U POŽEGI

DAN RUŽIČASTIH MAJICA 2017.

Sretno Valentinovo

SVJETSKI DAN TELEVIZORA

DAN KRUHA

MOJA MAMA

MAJČIN DAN

ZBOR MLAĐEG UZRASTA NA 59. GLAZBENIM SVEČANOSTIMA

BORAVKAŠI SVOJIM OČEVIMA

NASTUP NAŠEG ZBORA U VARAŽDINU


Tražilica

FACEBOOK


Kalendar
« Listopad 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Vijesti sa svih strana

Korisni linkovi
Dnevni tisak

Korisne stranice

preskoči na navigaciju